Velkommen til Lægerne i Mostparken

v/ Lindqvist & Laustrup

På vores hjemmeside finder du nyttige oplysninger om os.

Via klinikkens hjemmeside kan man ved at klikke på aftalebogen bestille tid og ved at klikke på email-konsultation forny recepter eller foretage konsultation via e-mail.

OBS! Kontakt via hjemmesiden er kun til ikke-akutte henvendelser.

 

 

GRATIS VACCINATION MOD INFLUENZA & COVID-19  ER DESVÆRRE IKKE ET TILBUD HER I PRAKSIS I ÅR

Fra 1.10.23 kan du gratis blive vaccineret med influenza, hvis du er fyldt 65 år, er gravid i 2. eller 3. trimester, lever med en kronisk sygdom eller på anden vis er i særlig risiko.

Der kan samtidig vaccineres med COVID19. Desuden anbefaler Sundhedsstyrelsen, at børn i alderen 2-6 år bliver vaccineret mod influenza.

Hidtil har din praktiserende læge kunnet tilbyde disse vaccinationer, men i år har myndighederne besluttet, at vaccinationerne i stedet tilbydes i regionale vaccinationscentre og hos andre private aktører.

Sundhedsstyrelsen oplyser, at alle borgere på 65 år og derover vil modtage en invitation til vaccination via Digital Post eller via et fysisk brev med information om, hvor og hvordan de kan blive vaccineret.

OBS

Almen praksis har i 2023 oplevet af få mange ekstra opgaver, derfor ser Almen Praksis i Danmark ud til at bryde den økonomiske rammeaftale, der er med regionerne.

Vi er derfor tvunget til at drosle kraftigt ned for IKKE AKUTTE problemstillinger og planlagte kontroller resten af året for at overholde rammeaftalen.

I vil derfor opleve, at flere aftaler udskydes til 2024 og der vil være længere ventetid på en almindelig konsultation.

Det vil fortsat være muligt for AKUTTE PROBLEMSTILLINGER AT FÅ EN LÆGETID

 

Nyheder fra lægehuset

Lægens telefontid

Mandag-Fredag:
08:00-09:00
59 18 50 32

Medicin og tidsbestilling

Mandag-Fredag:
09:00-10:15
11:00-12:00

Akut sygdom

I akutte sygdomstilfælde kan vi kontaktes på:
59 18 50 32

Lægevagten ring 1818

Ved akut sygdom udenfor åbningstiden kan lægevagten kontaktes på 1818


Ring 1818

Min læge APP – Hav din læge lige ved hånden

I Min Læge appen kan du kontakte lægen, holde styr på dine aftaler med klinikken, se dine børns vaccinationer og meget mere.